​Køkkenmontør med høj faglighed

Vil du gerne have et nyt køkken, men kan du ikke overskue ideen om selv at skulle sætte det op? Hos Tømrer -og Snedkermester Mads Chr. Bjerg hjælper vi på fast basis boligejere i blandt andet Nørresundby, Aalborg og Pandrup med at montere deres nye køkkener.

Med professionel hjælp fra en køkkenmontør kan du roligt købe dit drømmekøkken og være sikker på et enestående resultat. Vores kvalificerede og kyndige medarbejdere sørger nemlig for, at alt ned til mindste detalje bliver monteret og fungerer til perfektion. Vi har specialiseret os indenfor køkkenmontering, så ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Vi hjælper også med forarbejdet

Det er dog ikke alene selve monteringen af dit køkken, vi er behjælpelige med. Hvis du eksempelvis skal have udvidet dit køkken inden monteringen, er vi også i stand til at udføre dette. Uanset hvad du har brug for hjælp med, bør du tage en snak med vores dygtige køkkenmontør.

Her vil du nemlig uden tvivl opleve at blive vejledt til den bedst tænkelige løsning.

Foruden vores speciale i køkkenmontering og vores generelt store faglige erfaring, vægter vi også den gode pris højt. Vi sætter en ære i at kunne udføre tømrerarbejde af høj kvalitet til en af de bedste priser på markedet. Dette vil du ligeså erfare, når du kontakter os for et tilbud på en montering af køkken af vores køkkenmontør.

Kontakt os for at høre mere om en køkkenmontør

Lad være med at udskyde drømmen om det perfekte køkken, fordi projektet virker uoverskueligt. Tag i stedet fat i os hos Tømrer- og Snedkermester Mads Chr. Bjerg. Vores store erfaring indenfor området gør os til den helt rigtige partner, og vi står altid klar til at rådgive dig i processen. 

Du kan kontakte vores køkkenmontør på telefon: 22 16 05 80 eller på e-mail: toemrermester@madschrbjerg.dk.

​Firmainformation

Tømrer- & Snedkermester Mads Chr. Bjerg

CVR: 38551566

Adresseinformation

Høeg Hagens Vej 3

9210 Aalborg SØ

Kontaktinformation