Tagrenovering og andet tagarbejde

​Er det blevet tid til en tagrenovering? Hos Tømrer- & Snedkermester Mads Chr. Bjerg er vi specialister i at reparere og vedligeholde tage og tagkonstruktioner. Vi holder til i Aalborg, hvorfra vi kører ud til private og erhverv i bl.a. Nørresundby, Pandrup og mange andre steder.

Undgå tagskader ved at få udført en tagrenovering i tide

Det er vigtigt, at du kigger taget efter for utætheder med jævne mellemrum. Det kan sparre dig for mange bekymringer, hvis du opdager en skade tidligt i forløbet. Dertil kommer at tilstoppede tagrender og nedløb også kan give fugtskader, hvis vandet ikke bliver ledt væk fra tagkonstruktionerne.

Vi står klar til at hjælpe dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det igen beskytter mod regn, sne og smeltevand. Samtidig kan vi forbedre ventilationen, så du undgår svamp i tagkonstruktionerne. 

Vi lægger også gerne et helt nyt tag, og vi kan lave tagetagen om til beboelse, hvis du ønsker mere plads. Der er mange muligheder ved en tagrenovering, når vi alligevel skal i gang med taget. Vi har syv medarbejdere og varetager selv hele tagentreprisen.

Kontakt os i dag for et tilbud på tagrenovering

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om tagrenovering. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering af tag eller andet tagarbejde.

Du kan ringe til os på telefon 22 16 05 80 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail toemrermester@madschrbjerg.dk, så vender vi tilbage til dig.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Firmainformation

Tømrer- & Snedkermester Mads Chr. Bjerg

CVR: 38551566

Adresseinformation

Høeg Hagens Vej 3

9210 Aalborg SØ

Kontaktinformation