Tilbygning til dit hus i bedste kvalitet​

Står du overfor at skulle have lavet en tilbygning til dit hus? Hos Tømrer- og Snedkermester Mads Chr. Bjerg er vi behjælpelige med mange former for tilbygninger til kunder i blandt andet Aalborg, Nørresundby og Pandrup.

Vi udfører ikke alene kvalitetsarbejde ved selve konstrueringen af tilbygninger eller udestuer, men står også klar med vores store erfaring til at rådgive og vejlede dig til det bedst mulige resultat. Så uanset om du skal have foretaget en ombygning af parcelhus, renovering af hus eller en tilføjelse i form af en tilbygning, kan vi guide dig på rette vej til en god pris.

Hvad koster en tilbygning og hvad koster en udestue?

Og hvad er helt præcist forskellen mellem de to? En tilbygning er som regel en tilføjelse til dit hjem i stil med resten af huset i forhold til materialer og isolering. En udestue – eller en havestue og vinterhave, som den også kaldes – er en mindre tilbygning til dit hus. Her består væggene sædvanligvis af glas, taget er som regel fladt, og den kan bygges uden støbningen af et nyt fundament.

Den store forskel mellem tilbygning og udestue er altså i høj grad opvarmningen. Er din udestue opvarmet, gælder den juridisk set som en tilbygning. Vi er dog også leveringsdygtige i udestuer, der matcher dit hus i udseende med henblik på energivinduer og tagdækning. 

En tilbygning er altså i større omfang en inkluderet del af dit hus, hvorimod en udestue nærmere er muligheden for at forlænge sommersæsonen en kende længere.

Tag kontakt til os, og hør om både udestue og tilbygning

Vi hjælper på daglig base kunder med at opfylde deres drømme om udestuer, tilbygninger eller ombygning af hus. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os omkring priser på dit projekt. 

Ring på telefon: 22 16 05 80, eller send en e-mail til toemrermester@madschrbjerg.dk

​Firmainformation

Tømrer- & Snedkermester Mads Chr. Bjerg

CVR: 38551566

Adresseinformation

Høeg Hagens Vej 3

9210 Aalborg SØ

Kontaktinformation