Træterrasse til enhver stil og bolig​

Drømmer du om at kunne tilføje en flot træterrasse til dit hjem? Vores hold hos Tømrer- og Snedkermester Mads Chr. Bjerg bygger terrasser for mange privatpersoner i området omkring Aalborg, Nørresundby og Pandrup. Vi hjælper også gerne dig.

Vores virksomhed har stor erfaring med opbygningen af træterrasser specifikt efter vores kunders ønsker. Vi er derfor også leveringsdygtige i kyndig og grundig vejledning på området.

Dette er med til at sikre, at din træterrasse bliver lige, som du har forestillet dig. Du kan altså roligt tage kontakt til os, hvis du står overfor en konstruktion af en ny terrasse.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på en træterrasse er i høj grad bestemt af, hvilke materialer du vælger at få den bygget af. En dyrere træsort vil eksempelvis koste mere end trykimprægneret træ. Vi har dog stort fokus på, at du skal kunne få en god pris uanset dit materialevalg.

Træterrasser kan desuden ikke blot laves i forskellige sorter af træ men også vekslende mål, udformninger og kvaliteter. Vi anbefaler eksempelvis brugen af hårdt træ til opbygningen af din træterrasse, idet det har en klart længere holdbarhed. Tips som dette er grunden til, at det er en særlig god ide, at du lader dig rådgive hos professionelle, inden du igangsætter dit projekt.

Kontakt os, og kom et skridt tættere på en træterrasse

Ligegyldig hvad du har i tankerne i forhold til din træterrasse, står vores erfarne og kompetente medarbejdere klar til at hjælpe med råd, priser, information og et godt tilbud. Alt, hvad du skal gøre, er at tage kontakt.

Dette kan du gøre ved at ringe på telefon: 22 16 05 80 eller ved at sende en e-mail til toemrermester@madschrbjerg.dk. Vi ser frem til at kunne assistere dig på vejen til den helt rigtige terrasse til lige netop dit hjem. 

​Firmainformation

Tømrer- & Snedkermester Mads Chr. Bjerg

CVR: 38551566

Adresseinformation

Høeg Hagens Vej 3

9210 Aalborg SØ

Kontaktinformation