Firma med stor erfaring udfører udskiftning af vinduer og døre

Har du brug for hjælp til montering af vinduer eller døre i dit hjem? Hos Tømrer- og Snedkermester Mads Chr. Bjerg udfører vi udskiftning af vinduer til huse, lejligheder og erhverv i områder såsom Aalborg, Nørresundby og Pandrup.

Vi sætter en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet, hvad angår både materialer og service. Dette gør vi på baggrund af vores store erfaring indenfor tømrerfaget og i særdeleshed i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer. Du er altså i trygge hænder, når du vælger os til montering af nye vinduer og døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre afhænger i høj grad af omfanget og materialevalget – f.eks. om dine nye vinduer skal være i træ eller alu. Du kan dog altid være sikker på at få en god pris og et solidt tilbud, når du henvender dig til os omkring en eventuel udskiftning. Vi tilbyder også montering af vinduer efter mål, hvis det er noget, du ønsker.​

Selvom det måske kan virke som en udgift i øjeblikket, kan en udskiftning af vinduer eller døre i sidste ende blive en fornuftig og besparende investering. Når du skifter dine vinduer til bedre kvalitet, vil du nemlig opleve at kunne spare penge på varmeregningerne mange år ud i fremtiden.

Lad os rådgive dig om udskiftning af vinduer

Fordele såsom mindre træk og en billigere varmeregning er ting, som vi i vores tømrerfirma står klar til at rådgive dig omkring. Du kan altså trygt kontakte os, hvis du står overfor en udskiftning af vinduer og døre i dit hus. Vi garanterer at kunne vejlede dig til den helt rigtige løsning og ligeså til den rigtige pris.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 22 16 05 80 eller ved at sende en e-mail til toemrermester@madschrbjerg.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit forestående projekt.​

​Firmainformation

Tømrer- & Snedkermester Mads Chr. Bjerg

CVR: 38551566

Adresseinformation

Høeg Hagens Vej 3

9210 Aalborg SØ

Kontaktinformation